Saturday 31 January 2015

Full HD Film Artık Heryerde!

Gelişen teknoloji ile birlikte gelen en büyük avantajların başında film izleme keyfi geliyor. Sosyal avantajlardan bahsediyorum tabi ki. Uzun süren yolculukları kısaltmak için kullanılan uçak yolculukları aslında bazen bir kabusa dönüşebilir. Çünkü uçaklarda ne bir televizyon mevcut ne de cep telefonunu kullanma imkanı. Hepimizin bildiği gibi otobüslerde bu sorunu koltuk arkalarına yerleştirilen televizyonlarla nispeten de olsa çözmüş durumdalar. Fakat maalesef bu bile o uzun yolu kısaltmaya yetmiyor. Yani bu upuzun yolu kısaltmak için yine tek çare olarak uçaklar görünüyor.
Çoğu insan sadece bir buçuk saatlik uçak yolculuğu sırasında bile sıkılabiliyor. Ama artık böyle bir durumu dert etmemize gerek kalmadı. Çünkü artık uçaklar da telefon ve tablet gibi elektronik aletleri kullanabiliyoruz. Ama her uçak ta değil tabi. Canınız sıkılınca ya da kitap falan okumak istemediğiniz de kulaklığınızı takıp müzik dinleyebilir ya da film izleyebilirsiniz. Gelişen teknolojiye ayak uydurmak açısından mobil ve tablet uyumlu bir film sitesi arayışına son vermek için gerekli çalışmaları yaptık ve sizi bu dertten kurtardık. Artık, tamam uçakta film izleyebileceğiz ama Full hd yani 1080p olarak donmadan ve bedava şekilde hangi siteden izleyeceğiz diye sorduğunuz soruya cevap olarak 1080p kalitede, hiçbir şekilde donma olmadan, hiçbir ücret ödemeden ve cinsel içerikli herhangi saçma bir reklamla karşılaşmadan  rahat bir şekilde izleyebleceğiniz bir film sitesini faaliyete geçirdik.
Kendim yaptım diye demiyorum ama bizim film izle sitesinden başka, piyasaya bakacak olursanız bu standartlara yetişebilecek ve amacı sadece para kazanmak olmaksızın kaliteli paylaşımlar yapabilecek ve kalite anlayışını bozmayacak bir site maalesef yok. Hele bir de tablet ve mobil gibi daha rahat taşınabilecek ve kullanış olarak  daha rahat olan elektronik aletlerden film izleyenler için film sitesi bulmak neredeyse imkansızdı ama bu sorunu çok titiz bir çalışmayla hallettik. Üstelik sanki bilgisayardan izliyormuşsunuz gibi kaliteli ve takılma olmaksızın izleyebileceksiniz.
Artık kısa ya da uzun uçak yolculuklarında endişelenmenize gerek yok çünkü biz varız. Yolculuğunuzun süresine göre film seçebilecek ve filmin yarıda kalma ihtimalini ortadan kaldıracaksınız. Çünkü çok çeşitli film seçenekleri ile istediğiniz uzunlukta filmi bulabilecek ve gönül rahatlığıyla izleyebileceksiniz. Beğenmediğiniz herhangi bir paylaşım konusunda istediğiniz zaman bildirim yapabileceksiniz. En kısa sürede bu sorunun giderileceğinden emin olabilirsiniz. Full Hd film izle herkesin hakkı uçak yolculuğu yapanların neden hakkı olmasın ?

No comments:

Post a Comment